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kw.\*:("Teneur matière sèche")

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Influence of soybean variety and the method of processing in tofu manufacturing : comparison of methods for measuring soluble solids in soymilk = Influence de la variété de soja et de la méthode de transformation en fabrication du tofu : comparaison des méthodes de dosage des solides solubles du lait de sojaJOHNSON, L. D; WILSON, L. A.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 202-204, issn 0022-1147Article

Relationship between refractive index and dry-substance content for lactulose syrupsDE REIJKE, A; VAN BEMMEL, P; GELUK, H. W et al.Journal of pharmaceutical sciences. 1984, Vol 73, Num 10, pp 1478-1479, issn 0022-3549Article

Kritische Betrachtung der Bestimmung des Trockensubstanz- und Stärkegehaltes von Kartoffeln = Considérations critiques relatives à l'évaluation de la teneur en matière sèche et en amidon des pommes de terrePUTZ, B.Stärke. 1983, Vol 35, Num 12, pp 415-419, issn 0038-9056Article

Evaluation de la teneur en matière volatile des charbonsZHUKOV, P. P; LASHCHENKO, V. I.Ugol' Ukrainy. 1985, Num 9, pp 39-40, issn 0041-5804Article

Factors accounting for the whithin-tree variation of fruit quality in sweet cherries = Facteurs expliquant les variations entre les arbres concernant la qualité des fruits du cerisierPATTEN, K. D; PATTERSON, M. E; PROEBSTING, E. L et al.Journal of the American Society for Horticultural Science. 1986, Vol 111, Num 3, pp 356-360, issn 0003-1062Article

CONVERSION OF REFRACTOMETRIC DRY SUBSTANCE INTO REAL DRY SUBSTANCE FOR QUENTIN MOLASSES = CONVERSION DES VALEURS DE TENEURS EN MATIERE SECHE, OBTENUES PAR REFRACTOMETRIE, EN TENEURS REELLES EN MATIERE SECHE DES MELASSES DE QUENTINSGUALDINO G; VACCARI G; MANTOVANI G et al.1982; JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF SUGAR BEET TECHNOLOGISTS; ISSN 0003-1216; USA; DA. 1982; VOL. 21; NO 4; PP. 395-401; BIBL. 6 REF.; 2 FIG./1 TABL.Article

INCREASED DRYING RATE OF CUT LUCERNE (ALFALFA) WITH ALKALI METAL CARBONATE SOLUTIONS = AUGMENTATION DE LA VITESSE DE SECHAGE DE LA LUZERNE, PAR DES SOLUTIONS DE CARBONATES DE METAUX ALCALINSJOHNSON TR; THOMAS JW.1983; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1983; VOL. 34; NO 6; PP. 534-540; BIBL. 14 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

Milch, Rahm und evaporierte Milch - Bestimmung des Trockenmassegehalts. (Referenz-Methode). Internationaler IMV-Standard 21B:1987 = Lait, crème et lait concentré. Dosage de l'extrait sec (méthode de référence). Norme internationale de la Fédération Internationale de Laiterie 21B.1987 = Milk, cream and evaporated milk. Determination of total solid content (Reference method). International IDF standard 21B:1987Milchwissenschaft. 1988, Vol 43, Num 5, pp 307-308, issn 0026-3788Article

Dry matter and nitrogen accumulation and redistribution and their relationship to grain yield and grain protein in oats = Accumulation de matière sèche et d'azote et redistribution en corrélation avec le rendement en grains et la teneur en protéines de l'avoineMCMULLAN, P. M; MCVETTY, P. B. E; URQUHART, A. A et al.Canadian journal of plant science. 1988, Vol 68, Num 4, pp 983-993, issn 0008-4220Article

The effect of NPK fertilization on element uptake, yield and fruit composition of Foch grapes in British Columbia = Effet de la fertilisation NPK sur l'absorption d'éléments, le rendement et la composition des raisins Foch en Colombie britanniqueNEILSEN, G. H; STEVENSON, D. S; GEHRINGER, A et al.Canadian journal of plant science. 1987, Vol 67, Num 2, pp 511-520, issn 0008-4220Article

Consumer evaluation of Hayward kiwifruit of different at-harvest dry matter contentsBURDEN, J; MCLEOD, D; LALLU, N et al.Postharvest biology and technology. 2004, Vol 34, Num 3, pp 245-255, issn 0925-5214, 11 p.Article

Effect of storage system and dry matter content on the composition of alfalfa silageLUCHINI, N. D; BRODERICK, G. A; MUCK, R. E et al.Journal of dairy science. 1997, Vol 80, Num 8, pp 1827-1832, issn 0022-0302Article

Dependence of the density of a liquid process binder on the content of dry substanceVERNIKOVSKII, V. E.Refractories and industrial ceramics. 1997, Vol 38, Num 5-6, pp 195-196, issn 1083-4877Article

Chemische Aspekte der mechanischen Schnitzelentwässerung = Aspects chimiques de la déshydratation mécanique des pulpes = Chemical aspects of mechanical pulp dewateringBUCHHOLZ, K; TARRACH, R; BLIESENER, K. M et al.Zuckerindustrie. 1986, Vol 111, Num 1, pp 23-37, issn 0344-8657Article

Microwave oven drying determination of total solids in processed tomato products : collaborative study = Détermination, par séchage au four à microondes, de la matière sèche dans les produits à base de tomate : étude interlaboratoiresCHIN, H. B; KIMBALL, J. R. JR; HUNG, J et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1985, Vol 68, Num 6, pp 1081-1083, issn 0004-5756Article

Microwave oven drying method for total solids determination in tomatoes : collaborative survey = Méthode de séchage dans un four à microondes pour la détermination de la teneur en extrait sec total de tomates : étude interlaboratoiresWANG, S. L.Journal - Association of official analytical chemists. 1987, Vol 70, Num 4, pp 758-759, issn 0004-5756Article

Total solids and density measurements of dulce de leche, a typical Argentine dairy product = Mesure de la teneur en solides totaux et de la densité du Dulce de Leche, un produit laitier typiquement argentinMORO, O; HOUGH, G.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 3, pp 521-525, issn 0022-0302Article

Performance comparison of paper machine stock concentration controllersAUSTIN, P. C; SIEW, W. H; SHERSON, G. E et al.APPITA. 1992, Vol 45, Num 4, pp 251-256, issn 0365-5660Conference Paper

Viskosität und Thixotropie von Joghurt = Viscosité et thixotropie du yaourt = Viscosity and thixotropy of yoghurtROHM, H.Milchwissenschaft. 1989, Vol 44, Num 6, pp 340-342, issn 0026-3788Article

Effect of moisture and solids-not-fat on rheological characteristics of butter = Effet de l'humidité et de la teneur en matière sèche délipidée sur les propriétés rhéologiques du beurreKULKARNI, S; RAMA MURTHY, M. K.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 5, pp 358-361, issn 0022-1155Article

THE RELATIONSHIP OF LAYER FLOCK AGE AND EGG WEIGHT ON EGG COMPONENT YIELDS AND SOLIDS CONTENT = EFFETS DES CORRELATIONS DE L'AGE DES POULES PONDEUSES ET DU POIDS DE L'OEUF SUR LA COMPOSITION ET LA TENEUR EN MATIERE SECHE DE L'OEUFFLETCHER DL; BRITTON WM; PESTI GM et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 9; PP. 1800-1805; BIBL. 2 REF.; 6 FIG./2 TABL.Article

DETERMINATION RAPIDE DE L'EXTRAIT SEC DES FROMAGES A L'AIDE D'UN FOUR A MICRO-ONDES.DASEN A; GRAPPIN R.1983; LAIT.; ISSN 0023-7302; FRA; DA. 1983; VOL. 63; NO 623-624; PP. 75-84; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

GEZUCKERTE KONDENSMILCH - BESTIMMUNG DES TROCKENMASSEGEHALTS (REFERENZ-METHODE) = LAIT CONCENTRE SUCRE - DETERMINATION DE L'EXTRAIT SEC TOTAL (METHODE DE REFERENCE)1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 6; PP. 342-343Article

Supply solids levels and monohydrate dextrose productivityMAHBUBAR RAHMAN, A. F. M; SCHENCK, F. W.International sugar journal. 1999, Vol 101, Num 1207, pp 379-380, issn 0020-8841Article

A comparision of methods to determine dry matter in silagesPETIT, H. V; LAFRENIERE, C; VEIRA, D. M et al.Journal of dairy science. 1997, Vol 80, Num 3, pp 558-562, issn 0022-0302Article

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